Skip to content Skip to footer

Projektledare VVS sökes

Vi är ett av sydöstra Skånes ledande VVS-företag som jobbar med allt inom service och entreprenad. Vårt huvudkontor ligger i Ystad och vi har en filial i Simrishamn. Idag är vi 45 medarbetare med högt i tak. För att hantera en ökad efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en noggrann och nytänkande projektledare.

 

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos oss hos oss kommer du att jobba med såväl nyproduktion som ROT-projekt. Vi värdesätter att du har en hög yrkesstolthet, stort kundfokus och ett starkt engagemang.

Du medverkar i projektets alla delar, från anbud, förstudie och projektering till installation och service. Du hanterar arbetsorder, fakturering, inköp och tar fram kvalitetsdokument samt tidsplaner. Du deltar även aktivt i projektledarmöten.

Din profil

Du är en självgående, lösningsorienterad projektledare som gillar att samarbeta med andra men du känner dig även trygg med att arbeta självständigt. Du är noggrann, ansvarsfull och har god materialkännedom. Vidare är du kund- och serviceorienterad och ser alltid till att strukturera ditt arbete utefter dina tidsplaner.

Formella krav

  • Eftergymnasial utbildning inom vvs alternativt jämförbara kunskaper genom erfarenhet
  • Goda kunskaper i CAD (meriterande)
  • Entreprenadjuridik (meriterande)
  • Erfarenhet av projektledning (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • B-körkort

Till rätt person finns även goda utvecklingsmöjligheter att växa inom företaget. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Säker Vatten och Installatörsföretagen.

 

Ansökan

Start: Omgående

Plats: Ystad

Lön: Enligt överenskommelse

 

Vi håller intervjuer löpande, vänta därför inte med att skicka in ditt CV och personligt brev redan idag!

Ansökan och eventuella frågor riktas till Henrik Andersson: henrik.andersson@sa-rorinst.se Telefon 0411-19982.

Leave a comment

0.0/5