Skip to content Skip to footer

VVS-konstruktör sökes

VVS-konstruktör sökes till AB Sture Anderssons Rörinstallationer i Ystad

Vi är ett av sydöstra Skånes ledande VVS-företag som jobbar med allt inom service och entreprenad. Vårt huvudkontor ligger i Ystad och vi har en filial i Simrishamn. Idag är vi 45 medarbetare med högt i tak. För att hantera en ökad efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en noggrann och flexibel VVS-konstruktör som kan komplettera våra projektledare.

 

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos oss kommer du att jobba med såväl nyproduktion som ROT-projekt. Vi värdesätter att du har en hög yrkesstolthet, stort kundfokus och ett starkt engagemang.

I rollen som VVS-konstruktör arbetar du med allt från kalkyler, projektering, rördimensionering till tekniska ritningar. Vi jobbar framförallt i AutoCad, men ser en framtida övergång till att arbeta i MagiCAD för att använda den senaste 3D tekniken. Projekten är teknikintensiva, roliga, stimulerande och utmanande. Våra kunder finns bland annat inom industri, kommersiella fastigheter, sjukhus och bostadsbranschen.

Din profil

Du är en självgående, lösningsorienterad projektledare som gillar att samarbeta med andra men du känner dig även trygg med att arbeta självständigt. Du är noggrann, ansvarsfull och har god materialkännedom. Vidare är du kund- och serviceorienterad och ser alltid till att strukturera ditt arbete utefter dina tidsplaner.

Formella krav

  • Eftergymnasial utbildning inom VVS alternativt jämförbara kunskaper genom erfarenhet
  • Goda kunskaper i CAD (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • B-körkort

Till rätt person finns även goda utvecklingsmöjligheter att växa inom företaget. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Säker Vatten och Installatörsföretagen.

 

Ansökan

Start: Omgående

Plats: Ystad

Lön: Enligt överenskommelse

 

Vi håller intervjuer löpande, vänta därför inte med att skicka in ditt CV och personligt brev redan idag!

Ansökan och eventuella frågor riktas till Henrik Andersson: henrik.andersson@sa-rorinst.se Telefon 0411-19982.

Leave a comment

0.0/5