Service & Reparationer, Entreprenad och Värmepumpar & Kyla

Företagets affärsidé är att bedriva entreprenadverksamhet inom VS-sektorn – från idé till färdig installation. Tjänsterna innefattar allt från service och reparationer till ny-, om- och tillbyggnad. Tack vare att vi har egna projektörer kan vi i stor utsträckning skräddarsy lösningar som är anpassade till våra lokala förhållanden åt våra kunder. Så gör som mer än 15.000 andra i sydöstra Skåne och anlita oss för Era VVS-projekt!

För att erbjuda ytterligare service till våra kunder driver vi även VVS-butiker i både Ystad och Simrishamn. Perfekt för dig som behöver hjälp att få tag på rätt reservdelar eller kanske hitta ny inredning till ditt badrum!

Vad kan vi hjälpa dig med idag?

Service & reparationer

På vår serviceavdelning kan Ni få hjälp med de flesta mindre VVS-tjänster. Våra rörmokare hanterar allt från reparationer och lagning av läckor till ombyggnad av badrum och mindre om- och tillbyggnader.

Värmepumpar&Kyla

Vår kylavdelning hjälper till med allt för kyla och värme. Vi installerar värmepumpar från flera olika leverantörer, detta för att kunna hitta värmepumpen som passar just Er och Era behov.

Entreprenad

Vår entreprenadavdelning hanterar alla ärenden rörande ny-, om- och tillbyggnad. Här kan ni få hjälp med små som stora projekt. Vi har 70 års erfarenhet av branschen och våra lokala förhållanden och tack vare att vi själva utför projekteringen kan vi vara med och påverka för att hitta lösningar som fungerar för just Er.