Skip to content Skip to footer

Entreprenadmontör till AB Sture Anderssons Rörinstallationer i Ystad

Entreprenadmontör till AB Sture Anderssons Rörinstallationer i Ystad

Vi är ett VVS-företag som jobbar med allt inom service och entreprenad. Vårt huvudkontor ligger i Ystad och vi har en filial i Simrishamn. Idag är vi drygt 40 medarbetare med högt i tak. För att hantera en ökad efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en självgående och driven VVS-montör.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-montör hos oss kommer du ha varierande arbetsuppgifter med fokus på entreprenad. Arbetsområdet utgörs framförallt av sydöstra Skåne och innefattar en del kundkontakt. Vi värdesätter att du har en hög yrkesstolthet, stort kundfokus och ett starkt engagemang.

Din profil

Du är en självgående, lösningsorienterad VVS-montör som gillar att samarbeta med andra men du känner dig även trygg med att arbeta självständigt. Du är noggrann, ansvarsfull, har god materialkännedom och behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har flera års branscherfarenhet med VVS- certifikat, Säker Vatten och Heta Arbeten. Liftkort och Fallskyddsutbildning är ett plus, körkort ett krav. Till rätt person finns även goda utvecklingsmöjligheter att växa inom företaget. Vi har kollektivavtal, är med i Säker Vatten och VVS-företagen.

Ansökan

Vi håller intervjuer löpande, vänta därför inte med att skicka in ditt CV och personligt brev redan idag!
Ansökan skickas till: henrik.andersson@sa-rorinst.se

Leave a comment

0.0/5